Prijava svatov

na vaši poročni spletni strani
demo primeri

Poročna spletna stran s prijavo svatov, kjer potrdijo prihod na vajin magičen dan.

Predstavljamo vam sodobno in hitro rešitev, ki vam bo olajšala veliko dela pri načrtovanju poroke. Najprej vam pripravimo spletno stran z vajnimi fotografijami in vsemi podatki… Vsi vaši svatje bodo lahko preprosto potrdili prihod na vajino poroko, si izbrali menije, vas obvestili o morebitnih alergijah … Sproti pa sistem vodi evidenco vseh prijav in samodejno sešteva vse prijave in izbire menijev. Po poroki pa objavimo še zahvalo in fotografije … nič več ročnega dela. Prav tako vam oblikujemo vabila, da bo vse v stilu.

HITRO – PREPROSTO – AVTOMATIZIRANO

DEMO PRIMERI:

Predstavljamo vam tri različne poročne spletne strani s prijavo svatov, med katerimi lahko izbirate. V OSNOVNEM in NAPREDNEM paketu vam poleg vseh besedil zamenjamo še slike, barve in pisave. Če bi radi popolnoma unikatno spletno stran s sistemom, pa vam priporočamo izbiro paketa PO MERI, kjer skupaj z vami naredimo vašo popolno spletno stran s sistemom za prijavo. Prijava svatov vodi evidenco vseh portjenih in sešteva svate in menije ter vam tako prihrani ogromno dela.

DEMO #3

Predstavljamo vam prvi demo od trenutno treh narejenih. Vsi demi/spletne strani bodo zaščitene z geslom, ki ga boste izbrali sami. Preverite pri #DEMO3 in #1.

DEMO #2

Pri DEMO#2 je zelo pomembno, da imate dovolj kakovostne naslovne slike. Napis čez sliko pa se lahko tudi odstrani. Zaželeno je, da imate vsaj dve sliki, lahko pa imate tudi do štiri slike.

DEMO #1

Pri DEMO#3 preverite, kako deluje zaščita z geslom. Geslo: copatabompostal. Pri vseh demotih z veseljem zamenjamo barve in pisave, da se bodo podale k vaši celostni podobi.

Ponujamo vam naslednje pakete:

poročna spletna stran s prijavo svatov

OSNOVNI

 

Na domeni: porocniklik.si/najindan

Spletna stran bo veljavna še 14 dni po poroki

Sistem za prijavo svatov in vodenje evidence

Menjava barv, slik, pisav…

na voljo od:
250€

190€

Napredni

 

Na domeni: jazinti.si

Spletna stran bo veljavna 365 dni

Sistem za prijavo in vodenje evidence

Menjava barv, slik, pisav

Vzdrževanje in popravljanje po odobritvi do poroke

Po poroki objava zahvale in fotografij, ki si jih potem lahko gosti shranijo

Elektronsko pošiljanje estetsko oblikovane e-pošte za: save the date, opomnik in zahvalo

na voljo od:
350€

AKCIJA
290€

PO MERI

 

Poleg vsega kar ponujamo pri NAPREDNEM paketu vam tukaj dodatno nudimo še:

Oblikovanje spletne strani po vaših željah in idejah, da bo usklajeno z vabilom…

Pregled evidence svatov – poskrbimo, da so vsi prijavljeni in odgovarjanje na morebitna vprašanja…

na voljo od:
400€

340€

POGOSTA
VPRAŠANJA:

Kako deluje prijava svatov?

Najprej izpolnite spletni vprašalnik z vsemi informacijami, ki jih potrebujemo, nato pa vam postavimo spletno stran z vsemi poslanimi informacijami in prijavnico. Ko svat izpolni prijavnico, se njegova prijava shrani v bazo.

KDO VSE IMA DOSTOP DO BAZE?
Do baze imate dostop samo vi (naročnik) oz. vsi, s katerimi delite uporabniško ime in geslo.

ALI LAHKO NAKNADNO UREJAM PRIJAVE?
Da, vse polja v prijavnici se lahko naknadno urejajo. Prav tako se lahko dodajajo svati ročno.

ALI LAHKO DODAJAM SVATE ROČNO?
Da, svati se lahko prijavijo s prijavnico ali pa jih v sistem dodate ročno.

KAKO DELIM S SVATI SPLETNO STRAN?
Na vabilo se napiše povezava do spletne strani ali pa za vas naredimo QR-kodo, ki se preprosto poskenira s pametnim telefonom. V naprednem paketu pa vam oblikujemo še e-pošto, kjer prav tako lahko dodate povezavo.

ALI LAHKO SAM IZBIRAM RUBRIKE ZA PRIJAVNICO?
Seveda, izbirate lahko, katere koli informacije želite.

ALI SISTEM SAM RAČUNA ŠTEVILO PRIJAV IN MENIJEV?
Da, sistem samodejno sešteva vse prijavljene in izbiro menijev – nič več ročnega seštevanja.

 

kje bo moja spletna stran s sistemom?

Kje bo vaša spletna stran, je odvisno od tega, kateri paket boste izbrali. Pri OSNOVNEM paketu bo vaša spletna stran na naši domeni, torej: www.porocniklik.si/mojaporoka. Pri NAPREDNEM in paketu PO MERI pa je v ceno vključena tudi vaša lastna domena. Torej: www.mojaporoka.si.

ALI LAHKO SAM/SAMA IZBEREM IME?
Seveda! Ne glede na to, kateri paket ste izbrali, ime spletne strani določite sami. Lahko sta vajini imeni, skupen priimek, kar vam srce poželi.

kaj potrebujem za izdelavo spletne strani?
  • Vajine podatke (ime in priimek);
  • datum, uro in kraj poroke;
  • rubrike za izdelavo prijavnice;
  • časovnico (po želji);
  • kakovostne fotografije;
  • izbrati morate tudi ime spletne strani.
kje najdem barve in fonte?

Pri vseh demih je v ceno vključeno menjanje barv in pisav.

PISAVE:
Pisave lahko iščete TUKAJ, pomembno pa je, da imajo črke ŠŽ. Izberete lahko dve pisavi. Predlagamo eno bolj »posebno« in eno »navadno«.

BARVE:
Vsaka barva ima svojo kodo, ki se imenuje HEX in je označena z #, sledi pa ji navadno šest številk. Ker rožnata ni samo ena, predlagamo, da TUKAJ pregledate paleto barv in nam posredujete kodo HEX želenih barv. Navadno uporabimo dve barvi, ki se med seboj dopolnjujeta.

Če nimate želje oz. potrebe po menjavi barv, potem ostane vse, kot je na izbranem demo primeru. Če pri nas naročite še vabilo, bomo samodejno uporabili enake barve in pisave.

 

Oblikovanje in pošiljanje e-mailov

Pri paketih NAPREDNI in PO MERI vam nudimo tudi oblikovanje in množično pošiljanje e-pošte. E-pošto oblikujemo skladno s spletno stranjo (in vabilom, če ste ga naročili pri nas). Vse, kar morate storiti, je, da nam posredujete elektronske naslove vseh povabljenih (zelo pomembno je, da so vsi svati o tem obveščeni in se strinjajo, da z nami delite njihove elektronske naslove!). Preko platforme, kot je npr. Mailchimp, jim bomo poslali oblikovana sporočila.

To je zelo dobra praksa za pošiljanje save the date elektronskega vabila, opomnika in zahvale s povezavo do spletne strani, kjer bodo objavljene tudi vse fotografije poroke.

rok izdelave

Rok izdelave je 3–7 delovnih dni po prejemu vsega gradiva in plačila. Glede roka izdelave se lahko tudi naknadno dogovorimo in za dodatno plačilo naredimo spletno stran v krajšem času.

koliko časa bo spletna stran aktivna

To je odvisno od izbranega paketa. Pri OSNOVNEM paketu bo spletna stran aktivna le še 14 dni po poroki, medtem ko bo pri paketih NAPREDNI in PO MERI spletna stran aktivna 365 dni od začetka izdelave/zakupa domene. Po vaši želji jo lahko umaknemo tudi prej oz. z doplačilom podaljšamo.

Vzdrževanje spletne strani

Pri OSNOVNEM paketu vam ne nudimo popravkov in vzdrževanja po odobritvi spletne strani. Pri paketih NAPREDNI in PO MERI pa vam nudimo popravke in vzdrževanje do poroke ter po poroki objavo fotografij (po želji) in zahvale.

varnost spletne strani in prijavnice

Poleg povezave, s katero dostopate do spletne strani, naredimo tudi geslo, ki ga morajo svati vpisati, da pridejo do prijavnice. Torej do vaše spletne strani lahko dostopajo vsi, s katerimi boste delili povezavo in geslo.

ali lahko zakupim samo sistem?

Žal trenutno ponujamo samo spletno stran in sistem v paketu. Predvsem zato, ker samo tako lahko zagotovimo pravilno delovanje.

Poročna spletna stran s prijavo svatov – za testiranje in naročilo stopite v stik z nami!